Page 2 of 2

Re: [Clientside | BETA] KaMod 1.04 Edition

Posted: 20 Sep 2017, 19:22
by Miso
The keyboard layout doesn't show inputs on demo playback, which is not really a big deal :P I just think it would be a cool feature. Maybe if it's something you're up to doing ^^

Re: [Clientside | BETA] KaMod 1.04 Edition

Posted: 21 Sep 2017, 05:23
by Kevin
Miso wrote:
20 Sep 2017, 19:22
The keyboard layout doesn't show inputs on demo playback, which is not really a big deal :P I just think it would be a cool feature. Maybe if it's something you're up to doing ^^
Hmm, I have a pretty good idea why this is the case, and could probably make a fix for when you just use the keyboard to see your own keys at least.

New version coming soon btw :D

Re: [Clientside | BETA] KaMod 1.04 Edition

Posted: 03 Oct 2017, 15:52
by Tr!Force
Kameleon wrote:
21 Sep 2017, 05:23
Miso wrote:
20 Sep 2017, 19:22
The keyboard layout doesn't show inputs on demo playback, which is not really a big deal :P I just think it would be a cool feature. Maybe if it's something you're up to doing ^^
Hmm, I have a pretty good idea why this is the case, and could probably make a fix for when you just use the keyboard to see your own keys at least.

New version coming soon btw :D
the problem why isnt showing on demo is because the code was made to get the movement/keypress of active/real users, not a "ghosts" like in demos. im already fixing that @Kameleon

Re: [Clientside | BETA] KaMod 1.04 Edition

Posted: 10 Oct 2017, 09:20
by Kevin
Tr!Force wrote:
03 Oct 2017, 15:52
the problem why isnt showing on demo is because the code was made to get the movement/keypress of active/real users, not a "ghosts" like in demos. im already fixing that @Kameleon
Will be looking forward to that then ;)

Re: [Clientside | BETA] KaMod 1.04 Edition

Posted: 06 Dec 2017, 20:03
by Kevin
Miso wrote:
20 Sep 2017, 19:22
The keyboard layout doesn't show inputs on demo playback, which is not really a big deal :P I just think it would be a cool feature. Maybe if it's something you're up to doing ^^
This has been fixed by Cutie in a version of our UnityMod (Formerly known as KaMod) which has yet to be released. Figured I would update you on the matter :P They also work on any server now :)